Alarm og sikkerhet

Med våre verktøy blir det lettere å lykkes med arbeidet innen alarmbransjen. Når teknikerne dine befinner seg ute på jobb, kan de for eksempel enkelt fylle inn seksjonsfortegnelse over detektorer eller utarbeide en revisjonsrapport for overvåkning. 

Alarm og sikkerhet

Med våra verktyg blir det lättare att lyckas med ditt arbete inom larmbranschen. När dina tekniker befinner sig ute på jobb kan de till exempel enkelt fylla i sektionsförteckning över detektorer eller göra revisionsrapport för övervakning.

Sikre installasjoner

Verktøyene våre tilbyr en rekke forskjellige måter å underlette hverdagen på for deg som driver virksomhet i alarmbransjen.

Når det gjelder avtalekunder, kan du enkelt opprette tilbakevendende besøk, slik at kunden får besøkene sine i tide. Ute på plass fyller teknikeren inn det underlaget som kreves for arbeidet tid og utarbeider revisjonsrapporter av alarmsystemet.

Hvis du henter ut materiell fra en grossist, kommer det inn til arbeidsordren via EDI. Du trenger bare å rapportere tid og materiell – og det som ikke kan sendes smidig til lagret, slik at det kan hentes ved neste jobb.

Rask start

Du kan velge mellom å installere programmer og databaser på din egen server, eller så lar du oss ta oss av det i vår skyløsning. Uansett metode så hjelper vi deg med installasjon og å flytte over informasjonen fra ditt eksisterende program.

 

Seksjonsfortegnelse og revisjonsrapport

Trygg leverandør med erfaring siden 1989

Import fra tidligere program

Avtal en gratis demonstrasjon