Verktøy for spesialister

Hjelpemidlene våre er utviklet sammen med spesialister innen kjøling, elektrisitet, ventilasjon, service og boring. Kort sagt: Med teknikere, for teknikere.

Kyla

Vårt samarbeid med bransjen strekker seg helt tilbake til 1989. Det året da SDF ble grunnlagt. Samme år innledet vi nemlig samarbeidet med bransjeforeningen Svenska Kyl & Värmepumpföreningen.

El

Med våre verktøy blir det lettere å lykkes med arbeidet innen elbransjen. Når teknikerne dine befinner seg ute på jobb, kan de for eksempel enkelt fylle ut egenkontroll og risikovurdering. Men også opprette helt egne protokoller

Ventilasjon

Vi gjør det enklere for deg som driver en bedrift innen ventilasjonsbransjen. Når du befinner deg hos en kunde, kan du utføre det meste som ikke hører til selve jobben som tekniker via din mobil eller nettbrett, noe som sparer deg for verdifull tid.

 

.

Service og installasjon

Service og installasjon er en slik bransje der oppgavene ofte kan variere. Fellesnevneren er hurtighet, effektivitet og muligheten til å kunne tilpasse seg til forskjellige situasjoner. Vi hjelper deg med å lykkes med det.

Bor

Som virksom i borebransjen er du selvfølgelig fullt klar over hvilken sentral rolle korrekt dokumentasjon spiller. Vi har full forståelse og innsyn i de vilkårene og kraven som innskrenker din virksomhet, og har tilpasset verktøyene våre for å imøtekomme disse kravene.

Skriver

Hvis du arbeider i skriverbransjen, håndterer du telleverk og avtalefakturering på en enkel måte. Maskinene legger du opp med det tilbehøret som de inneholder og hvilke tonere som brukes. Dersom du allerede har et program for å håndtere dette, henter vi informasjonen derfra til SDF.

Alarm og sikkerhet

Innen alarm og sikkerhet er en godt dokumentert installasjon blant det viktigste i virksomheten. Med SDF fyller du inn alle opplysninger enkelt ute på plass for å dokumentere alarmanlegget.

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

SDF ger dig det perfekta stödet i varje projekt. Enkelt, tryggt, digitalt. Och i vår demonstration visar vi dig hur det går till i praktiken.

Boka kostnadsfri demo

Kyla

Vårt samarbete med branschen löper ända tillbaka till 1989. Det år som SDF startade. Samma år inledde vi nämligen samarbetet med branschföreningen Svenska Kyl & Värmepumpföreningen.

Läs mer

El

Med våra verktyg blir det lättare att lyckas med ditt arbete inom elbranschen. När dina tekniker befinner sig ute på jobb kan de till exempel enkelt fylla i egenkontroll och riskbedömning. Men också upprätta helt egna protokoll.

Läs mer

Borr

Som verksam i borrbranschen är du förstås fullt medveten om vilken central roll som korrekt dokumentation spelar. Vi har full förståelse och insyn i de villkor och krav som kringgärdar din verksamhet, och har anpassat våra verktyg för att möta dessa krav.

Läs mer