Filosofi

Vi hjelper deg med å løse riktig type av problem

De fleste teknikere er utpregede problemløsere. Et problem er i bunn og grunn noe positivt for de fleste teknikere. Å finne praktiske løsninger og smarte måter å ta seg forbi hindre er ofte nettopp det som gjør jobben så attraktiv til å begynne med. 

Men som du vet finnes det også alt det andre som alle næringsdrivende må gjøre: Anbud som må skrives, protokoller som må opprettes, sjekklister som må gjennomgås, dokumentasjon som må ordnes, tid som må rapporteres, fakturaer som må sendes osv.
Når man tenker etter, finnes det en hel del som de fleste i felten og på kontoret helst vil slippe. 

Så tenk om du hadde hatt mulighet til å slippe å tenke så mye på administrasjon, papirvelde og manuelt arbeid? 
Tenk om du og medarbeiderne dine i stedet kunne bruke energien på det som dere virkelig brenner for? 
Det er det spørsmålet som ledet til SDFs fødsel. Ikke plattformer, oppgraderinger eller programmeringsspråk – men tanken på å gjøre hver arbeidsdag litt lettere.

Verktøyene våre er med deg i hvert prosjekt. Fra den første telefonsamtalen, til fakturaen sendes. Uansett om du er på vei ut til en kunde, nettopp har kjøpt materiell, skal rapportere inn tiden din eller trenger å samle sammen alt før fakturering, finnes SDF der for å gjøre det lettere i hverdagen. 

Det spesielle ved SDF er at det er utviklet for teknikere, sammen med teknikere.
Vi er et svensk selskap som har viet drøyt 30 år på å lytte til hva dine kolleger på markedet synes. Vi lytter til hva dere synes, tenker og føler. 
Det har ført til en tydelig filosofi:
Gode arbeidsverktøy må være tilpasset for deg i felten, ikke omvendt. Det merkes på alt vi gjør, for eksempel finner du alt du trenger direkte på mobilen, nettbrettet eller laptopen – alt avhengig av hva som passer deg for øyeblikket.

Men forskjellen er selvfølgelig minst like merkbar ut fra et forretningsperspektiv. Du som jobber med salg, prosjektledelse og økonomi, får oversikt over hva som skjer. Du kan ha kontroll på hver time som legges ned, hver utgift som kan knyttes til et arbeid eller prosjekt, og hvert budsjett som opprettes.
Det bidrar til kostnadskontroll og total oversikt over ditt og dine kollegers arbeid, som bidrar til å gjøre hele bedriften mer lønnsom. Men fremfor alt gjør det at du kan gå til jobben med lettere steg, trygg i forvisningen om at du kan bruke dagen din på å løse riktig type av problemer.

Vi i Svensk Dataförvaltning brenner for å gjøre hver dag lettere for deg!

Bestill demo