Fullt stöd i din projekthantering

Vårt verktyg för projekthantering hjälper dig med allt ifrån kalkyl och offert till genomförande och projektuppföljning. Uppge arbetstiden direkt på fältet och få direkt genomslag i kalkyler och ordrar.

Boka kostnadsfri demo

Prosjekthåndtering

SDF Entreprenad er det prosjekthåndteringsprogrammet dere trenger for å kunne planlegge bedriftens prosjekt på best tenkelige måte. Vi vet at all håndtering av et prosjekt kan være tidkrevende og at alt må fungere ned til den minste lille detalj. Derfor har vi i SDF laget løsninger som skal hjelpe bedriften deres med å få mest mulig ut av tiden og gjøre prosjektet så vellykket som mulig!

Bruken av prosjekthåndteringsprogram anser vi har sitt grunnlag i tanken om at du skal kunne håndtere prosessen din fra start til mål, med så få fartshumper som mulig.
Du kan ved hjelp av verktøyet skape et tydelig overblikk gjennom at du enkelt skaper et Gantt-skjema som viser nøyaktig hvor du befinner deg i prosjektreisen.
Vi hjelper deg med å løse riktige sorter av problemer, på den mest effektive måten. Vi løfter opp praktiske løsninger og skaper smarte måter for dere å komme dere forbi hindre og bearbeide potensielle problemer.

Bak prosjekter ligger det mye arbeid, og man trenger alltid å ha ordentlig kontroll på hvor i prosjektet man befinner seg, om man holder seg innenfor sitt planlagte budsjett eller hvilke typer av tiltak som må gjøres for at man skal minimere tidsavbrudd eller forsinkelser.
Vi vet at man er nødt til å forenkle prosjekthåndteringen, og SDF Entreprenad skaper muligheter hos dere som bedrift til å kunne effektivisere arbeidet. Med prosjekthåndtering fra oss i SDF kontrollerer du prosjektet ditt fra start til mål.

Hva er det som gjør at vårt program er best når det gjelder prosjekthåndtering? Du får oversikt og kontroll!

I vårt program kan du skape egne utregninger for prosjektet ditt, og har muligheten til å foreta utregningen på ett eller flere forskjellige nivåer.

Med programmet får du mulighet til å sende ut anbud til kunder, med utgangspunkt i dine beregninger. Du sparer både tid og samler all informasjon på ett sted.

Planleggingen av alle prosjektene dine forenkles gjennom å bruke Gantt-skjemaer, og det hjelper deg med å dele inn prosjektet ut fra tid og når det beregnes være ferdigstilt.

Du kan også sende av gårde bestillingsgrunnlag til forskjellige leverandører, der du har samlet og ferdigstilt komplette artikkellister. Alt for at du på en så smidig måte som mulig skal kunne få sendt i vei rett bestilling, i rett tid.

Med prosjekthåndteringen kan du fylle inn tiden du har arbeidet i prosjektrapporten.
Du kan også få prosjektrapporter med ditt aktuelle dekningsbidrag og spesifisere din aktuelle dekningsgrad.

Avtal en gratis demonstrasjon