Rapportera timmarna i mobilen

Ta med dig tidrapporteringen ut på varje jobb. Allt som krävs för att rapportera timmarna är en mobil på fickan. I gengäld får du bättre löneunderlag och ökad kostnadskontroll.

Boka kostnadsfri demo

Tidsrapportering

Vi i SDF tilbyr et verktøy for tidsrapportering, der du som næringsdrivende oppretter en direkte forbindelse mellom arbeidsstedet og kontoret. Med tidsrapportering via vårt program for ordrehåndtering blir hver arbeidsdag litt lettere. Ta med deg tidsrapportering ut i felten, alt håndverkerne dine trenger å gjøre, er å ta med seg en mobil og rapportere timene sine. Til gjengjeld får du et bedre lønnsgrunnlag, kan fakturere smidig og få økt kostnadskontroll.

Gjennom å laste ned verktøyet for tidsrapporterings til en mobil eller et nettbrett, kan du enkelt spare tid og få den beste opplevelsen av et effektivisert arbeid. Ved hjelp av SDF Online kan du også knytte sammen bilder, dokument og tegninger med arbeidsordren din.

Vi vet at det er avgjørende å kunne utnytte tidsrapportering på en enkel måte. Vi i SDF arbeider selv med å forenkle vår egen arbeidsmåte og effektivisere tidsbruken, derfor er det viktig for oss at kunden får oppleve muligheten, ved at alle medarbeidere i prosjektet enkelt kan benytte seg av tidsrapporteringen, uavhengig om hvor de befinner seg på arbeidsplassen.

I drøyt 30 år har vi i SDF hjulpet service- og installasjonsbedrifter med de riktige digitale verktøyene. Du slipper å ha ulike programmer for forskjellige oppgaver, siden programvaren vår er utviklet, med teknikere, for teknikere. Felles for alle verktøyene våre, og ikke bare tidsrapportering, er at de er enkle å bruke, sparer tid ute i felten og gir bedre økonomi per prosjekt.

Hvilke effektiviserte muligheter får du av å bruke verktøyet for tidsrapportering?
Du får en komplett digital støtte, som sparer tid og er lett å bruke!

Det skapes allsidige løsninger når du bruker tidsrapportering, siden programmet er oppbygd for å passe flere forskjellige enheter. Hvis du for eksempel vil bytte til et nettbrett og arbeide videre, går det utmerket. Du trenger ikke å gå inn via en app, for programmet kan lastes ned til en hvilken som helst enhet du ønsker.

Hold oversikten over tidsforbruket! Du kan stemple inn all tidsrapportering i debiteringstid og intern tid. Alt sendes deretter videre til lønnssystemet som registrerer informasjonen. Gjør tidsrapportering enklere.

En problemløsende funksjon som du får med tidsrapportering, er at du kan koble sammen kjøreloggen din direkte med arbeidsordren. Du skriver bare inn kilometerstanden din når du er ferdig og har stoppet bilen.

Du har de aller viktigste funksjonene direkte på mobilen din. På den måten kan du holde orden på og få en oversikt over pågående arbeider. Det gir også muligheten til å se og hente inn arbeider som ennå ikke er blitt tildelt. Med tidsrapportering sparer du ikke bare tid, men kan også effektivt følge prosjektene dine, fra start til slutt, og se tydelig hvor hvert enkelt prosjekt befinner seg.

Hvem ønsker vel ikke å ha muligheten til å se hva som er blitt utført hos en bestemt kunde, hva som skal utføres samt hvilken status arbeidet har? Med tidsrapportering kan du se alle detaljer. Hvis du også vil se hva verdien på en reservedel kan være, finner du den informasjonen her.

I SDF Online kan du koble arbeidsordren din til prosjekter.

Avtal en gratis demonstrasjon